Co je "Konzervativní klub"?

Konzervativní klub je neformálním seskupením jednotlivců, rodin i spolků, kterým jsou blízké tradiční křesťanské hodnoty naší civilizace a chtějí přispět k jejich ochraně a rozvíjení. Podmínkou účasti není členství v té či oné straně, hnutí či spolku, nýbrž toliko ochota přiložit ruku k dílu při obnově všeho toho, co je podstatné pro svobodný život lidského společenství.

Konzervativní klub úzce spolupracuje s Městským společenstvím Konzervativní strany v Ostravě a chce být platformou pro rozhovory a setkávání všech přátel svobodné a ctnostné společnosti a přispívat tak k rehabilitaci skutečně konzervativní politiky.

Konzervativní klub chce navazovat na vernisáž Anno Domini MM, pořádanou v září 2000 a nadále bude pořádat kulturních akce, výstavy, přednášky, besedy a diskuse. Připravuje vznik čítárny konzervativní literatury v Ostravě.

KONZERVATIVNÍ KLUB vydává pro své členy a příznivce, přátele i nepřátele informační občasník KONZERVATIVNÍ LISTÍ - který rádi zašleme i Vám!

 

KONZERVATIVNÍ LISTÍ

je informačním občasníkem pro potřeby členů a přátel

Konzervativního klubu a Konzervativní strany

Redakce: David Floryk, Tel.: 069 / 661 41 45, 0608 874 968

david.floryk@ post.cz

Chcete se k nám připojit, nabídnout své síly, využít našich služeb nebo naopak nám vynadat? Chcete nabídnout své texty ? Jste vítáni!

Městské společenství Konzervativní strany v Ostravě

Konzervativní Klub

Zengrova 25, 70300 Ostrava-Vítkovice