Přišlo e-mailem

Vážený pane Podracký, nejprve vás chci pozdravit.

Reaguji na vaši kritiku knihy A.a H.Tofflerových a z částí vaší kritiky nelze jinal než jen souhlasit. Ale ani s některými vašimi principy nelze souhlasit. Podle mne ani podmínky pro úspěšný život střední třídy není řešením, navíc to nelze prosadit jinak než tím, že si toto střední třída prosadí sama, což v naší postkomunistické zvrácené společnosti není bez zázraku možné. Navíc globalizace ekonomiky podmínku pro střední třídu vytvářet nebude, zvláště ne tady v Evropě. Na evropském kontinentu dochází k degradaci demokracie obecně a EU je toho jen naprosto okatým důkazem. Jestli si nějaký konzervativec myslí, že EU je pro občana demokrata přínosem tak je naivní blázen. Demokracie v současné době překonala svůj horizont a je nesporně odsouzena k zániku. Demokracii může totiž udržet nad vodou jen křesťanství, skutečná demokracie bez křesťanství je absurdní výmysl bezbožných zvrácených skupin. Bez návratu k tradičním křesťanským hodnotám již obrodit demokracii v Evropě naprosto nelze. Bezbožná demokracie je stejně naivní a šílená myšlenka jako fašizmus a komunizmus.

Demokracie bez křesťanství nemá naprosto žádnou perspektivu. Budoucnost ukáže pravdivost mého tvrzení. Zjevně EU, která sice vzešla ze západních demokracií, a to jen díku poválečnému vlivu USA, dnes od křesťanských hodnot radikálně odpadá. V takové společnosti se postupně projeví všechny zhoubné aspekty takového směru. Demokracie v Evropě zdegenerují a zůstanou jen v ústech bezbožných politiků. Skutky těchto zvrácených lidí budou ale v naprostém rozporu s tím, co je to demkracie. Dopady tohoto systému, který postupně přeroste v bezbožné impérium s obrovským vlivem budou katastrofální a natolik zrůdné, že fašistické a komunistické koncentrační tábory proti tomu co lidstvo čeká, budou jen procházka růžovým sadem. Tento nový pohanský systém, který se dnes v Evropě rodí využije všech dostupných prostředků zrůdnosti a praxe se lží, podvodů, falešné propagandy a manipulace s médii, jen aby udržel svoji moc. Právo se stane naprosto neobhajitelné a nevymahatelné. Za pomocí zmanipulované a zbabělé byrokracie, zmatených zákonů a norem, kterých bude tolik a budou pro ně existovat různé vysvětlení, bude občana možno perzekuovat a šikanovat jakýmkoli způsobem a nebude odvolání. Stejně jako kosmické zákony stojí na Božím slově, stejně tak pravda musí stát na základních principech Božího slova, jinak se celý kosmický či právní systém jednoznačně zhroutí. A to se děje již dnes.

V konzervativních kruzích v Česku panuje naivní představa o možnosti prosazení konzervativní politiky a ještě naivnější, že vztupem do EU se začnou problémy řešit. EU již na svém počátku porušila a pošlapala základní demokratický princip dělby moci a již na tak zásadní věci úkázala nastoupený směr na jehož konci bude bezbožné impérium zrůdnější než Řím. Eurofilové o tomto jak oni říkají "malém problémečku" vědí a sami je nazývají "deficit rozhodovacích pravomocí EU", ale prý to nelze vyřešit. Konzervativním demokratům na západě, kteří toto nekompromisně kritizují vzkazují, že jsou prodejné děvky (viz osobní e-maily s eurofilem Václavem Žákem členem Rady pro televizní a rozhlasové vysílání), a tím ukazují kdo je kdo. Vrah většinou svaluje vinu na nepřítele.

Jednoduše v bezbožné materializmem zkažené společnosti nelze pravicovou konzervativní politiku prosadit. To by muselo přijít nejprve probuzení a obrácení většiny národa ke Kristu.

S pozdravem Daniel Makay